Pitsit

Puuvillapitsit

Puuvillapitsit

Puuvillapitsejä käytetään kodintekstiileissä kuten pöytäliinoissa, lakanoissa, tyynynliinoissa ja tuolinpäällisissä. Puuvillapitsejä käytetään myös vaatteiden somisteena. Puuvillapitsit voi pestä kuumassa lämmössä ja niitä voi myös värjätä. Kaupastamme löytyy puuvillapitsejä runsaasti eri leveyksiä ja värejä.

Pellava

Pellava

Pellava on arvokas ja arvostettu materiaali, jota käytetään vaatetuksessa ja kodintekstiileissä. Pellavapitsejä käytetään melkeinpä ainoastaan pellavakankaissa, koska silloin kangas ja pitsi käyttäytyvät samoin käytössä. Pellavapitsi kutistuu pesussa kolme prosenttia, mutta saadaan palautettua alkupituuteensa silittämällä kuumalla lämpötilalla.

Nylonpitsit

Nylonpitsit

Nylonpitsejä käytetään vaatteiden koristeluun. Nylonpitsit on valmistettu polyamidista, polyesterista, nylonista tai viskoosista ja ne pestään hienopesussa. Putiikissamme on runsas valikoima organza- ja tyllipitsejä eri leveyksissä ja väreissä.

Cuipurepitsit

Cuipurepitsit

Cuipurepitsit ovat herkkiä, juhla- ja hääpuvuissa käytettyjä pitsejä. Materiaali on useimmiten keinokuitu, joten hoitona hienopesu ja silityksessä alhainen lämpötila. Cuipurepitsejä myymälässämme on runsaasti.

Brodyyrit

Brodyyrit

Brodyyreja käytetään vaatetuksessa ja vuodevaatteissa. Brodyyrit on valmistettu puuvillasta, joten ne voi pestä kuumassa lämpötilassa ja niitä voi värjätä. Brodyyrit ovat suosittuja mm. vauvojen lakanoissa ja paidoissa.

  

Punainen Lanka - Hakaniemen halli, 2. kerros 00530 HELSINKI

Punainen Lanka

Hakaniemen halli, 2. kerros
00530 HELSINKI

Avoinna

Avoinna

ark. 9.30 - 17.30
la 9.00 - 16.00

Puh. (09) 730 639

Puh. (09) 730 639

raija.lehtinen@punainenlanka.fi
www.punainenlanka.fi